Openstaande vacatures

Leiding en of assistenten

Heb je affiniteit met één van de afdelingen van onze vereniging en lijkt het je leuk om te assisteren bij de lessen, word dan assistent bij ons. Je kunt via de KNGU een opleiding niveau 2 volgen ( assistenten opleiding), hierna ben je bevoegd om te assisteren bij onze vereniging. Dus ben je tussen de 14 en 18 jaar oud en wil je deze uitdaging aan gaan, laat het ons dan weten en kom een tijdje proefdraaien. Altijd al zelfstandig les willen geven in de sport van jouw keuze. Ben je een (oud) gymnast of juist een acro persoon en lijkt het je leuk om kinderen jou ervaringen binnen de sport te laten ervaren. Wordt dan leiding binnen onze verenging. Via de KNGU kun je verschillende opleidingen volgen om een officieel diploma te krijgen. Durf jij de uitdaging aan te gaan, meld je dan aan en kom onze vereniging versterken.

Versterking Activiteitenteam

het ac team van GV DOS is een heel actief en gezellig team. Samen bedenken en organiseren wij weer elk jaar leuke activiteiten voor leden en niet leden van onze vereniging. Wij proberen elk jaar weer met uitdagende activiteiten te komen en zowel bij het bedenken als het organiseren zijn wij op zoek naar helpende handen.. Wat hebben we het afgelopen jaar gedaan: grote club actie, sinterklaasfeest, een kar gebouwd voor de lampionnenoptocht, 85 jarig jubileumfeest voor de leden in sporthal de Reeve en een groot feest voor genodigden voor de kantine van V.V. DOS. Elk jaar zijn er een paar activiteiten die terug komen , maar we proberen ook elk jaar weer wat nieuws uit. Vergaderen doen we ongeveer 1 keer in de 2 maanden om ideeën te lanceren en om een activiteit voor te bereiden. Heeft u ook zin om ons te komen helpen, schuif dan eens gezellig aan bij een vergadering.

Kader leden

Om ons bestuur te versterken zijn wij op zoek naar bestuursleden die een algemene (nader in te vullen) functie willen vervullen. Een persoon met bestuur ervaring op vereniging niveau heeft een pre maar is zeker niet noodzakelijk. Het bestuur bestaat op dit moment uit 4 personen en staan elkaar erg na, hierdoor is de sfeer onderling er goed en vormt het bestuur en leuk en gezellig team. Dit is ook belangrijk, want je samen een vereniging van bijna 300 leden aansturen. Een grote uitdaging, maar juist door de goede sfeer onderling erg leuk om te doen. 1 keer per maand hebben wij een bestuursvergadering, waarin alle actuele zaken behandeld worden. Verder kunt u van huis uit veel dingen doen.