Kleuter gym

Spelen = bewegen, bewegen = spelen Hollen, springen, klauteren, hinkelen: de meeste kleuters doen niets liever! Ze hebben er plezier in om in een boom te klimmen, te schommelen in de speeltuin, thuis op de bank of op bed te springen.
Spelen en in beweging zijn: voor kleuters is dat hetzelfde. De meeste de ouders begrijpen dat bewegen belangrijk is en zullen hun kleuter daarvoor ruimte geven. Maar lang niet overal is er voldoende bewegingsruimte voor kleuters.

Daarom dat GV DOS een kleutergroep heeft opgestart. Het leuke van een gymnastiek-uurtje voor kleuters is dat ze samen met andere kinderen bewegen. Ze ontmoeten daar niet alleen klasgenootjes maar ook andere kinderen uit de buurt. Ze leren o.a. met elkaar om te gaan. In de gymles wordt aandacht besteed aan het oefenen in samen spelen en leren.

Bij GV DOS kunnen kleuters vanaf ongeveer 3-4 jaar tot 6 jaar, gymmen in de kleutergroep. Of uw kind er aan toe is om mee te kunnen gymmen wordt tijdens de eerste paar kennismakingslessen bekeken. Bij deze groepen staat het plezier krijgen in het bewegen voorop, daarnaast wordt de grove motoriek gestimuleerd door het uitvoeren van diverse bewegingsopdrachten. Er wordt iedere week aan een verschillend toestel gewerkt en de les wordt beëindigd met een spelletje.

Wilt u uw kleuter een keertje mee laten gymmen laat hem of haar gerust een keertje mee doen, graag vooraf aanmelden bij de leiding.
Natuurlijk mag u als ouder de eerste paar lessen blijven kijken.

Leiding


Esmeralda Bolhuis
Leiding

Les mogelijkheden

Dag Tijd Leeftijd Accommodatie Leiding
Woensdag 16:00 - 17:00 uur 4-6 jaar Zaal Lelystraat
Esmeralda Bolhuis /

Ga naar de lesrooster pagina voor alle les mogelijkheden.

Contributie

Geen items gevonden.

Ga naar de contributie pagina voor alle contributie mogelijkheden.

Wordt nu lid

U kunt zich online inschrijven, of het onderstaand aanmedlings formulier downloaden:

Ga naar de pagina lid worden voor uitleg.

Contactformulier

"*" geeft vereiste velden aan

Met behulp van onderstaand formulier kunt u een vraag aan ons stellen.
U ontvangt een e-mail met een bevestiging van uw bericht.

Deze site wordt beschermd door reCAPTCHA en het Google Privacybeleid en de Servicevoorwaarden zijn van toepassing.

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.