Geslaagde jubileum uitvoering

Na 4 jaar was het dan zover.

Afgelopen zaterdag kon de uitvoering Around the World, vlieg mee met GVDOS eindelijk doorgaan!

En wat hebben wij een mooie avond gehad. 10 Optredens namen ons mee de wereld over.

We startten de avond in Dromenland met de jongste leden. Van daaruit vlogen we met de meisjes van de gym naar Zuid-Afrika, de dansgroep nam ons mee naar Marokko, via de springgroep kwamen we uit in Brazilië om daarna samen met de selectie neer te strijken in The USA.

Na een korte pauze ging de reis verder met de gymmeisjes naar Frankrijk, de jongens van de gym namen ons weer mee terug naar Nederland. Daar pakten we het vliegtuig naar het warme Colombia om de Zumbagroep te volgen om vervolgens weer terug de kou in te gaan met de gymmeiden naar de Noordpool. De selectie sloot de act af in Spanje. Van daaruit konden we weer met z’n allen terug naar Kampen om samen het slot te dansen.

Met een propvolle Sporthal de Reeve en de vele complimenten die we al hebben ontvangen weten we zeker dat het een zeer geslaagde avond is geweest.

Hieronder een aantal groepfoto’s: