Lintje voor Janny Kok-Opgelder

Mevrouw J. Kok – Opgelder, Kampen / Lid in de Orde van Oranje-Nassau
Gedurende een periode van maar liefst 30 jaren heeft mevrouw Kok zich bestuurlijk ingezet voor Gymnastiekvereniging DOS Kampen, voorheen GV THOR. Naast haar taken als bestuurslid en tweede penningmeester, waarbij zij ook de ledenadministratie verzorgde heeft zij vele vrijwilligersactiviteiten verricht in al die jaren voor de vereniging. Ook is mevrouw Kok reeds vele jaren actief binnen de Vrij Evangelische gemeente, momenteel als kosteres en beheerder van het kerkgebouw. Daarnaast heeft zij zich vele jaren ingezet als vrijwilliger op de huiskamer van Verzorgingshuis Myostis en is zij tot op heden als collecteleider verantwoordelijk voor de organisatie van de jaarlijkse collecte van de Stichting Koninklijk Epilepsiefonds en verricht zij vrijwillige activiteiten voor Regioconsulent Organisatie Israël Producten Centrum (IPC) Nijkerk.