GOUD op de eerste plaatsingswedstrijd van de 3e divisie

In wedstrijd 2 begonnen de jeugd 1 N4 turnsters Lola Fledderus en Tess Marsman. Lola liet vooral op de balk en vloer erg strakke oefeningen zien met een 3e plek op balk en een 7e plek op vloer. Tess is dit jaar 2 niveaus omhoog gegaan, dus in de 3e divisie turnen was een nieuwe indruk. Tess haar hoogte punten waren op brug met een 7e plek en vloer met een 4e plek. Lola eindigde met een 6e plek en Tess met een 10e plek in het eindklassement🎉

In wedstrijd 3 was het de beurt aan Meri van Dijk, onze junior turnster. Meri moet dit seizoen ook tegen turnsters die een jaar ouder zijn. Meri turnde voor het eerst een overslag-salto op vloer wat haar een mooie 7e plek op vloer opleverde. Meri eindigde op een 26e plaats in het totaal klassement🎊

In wedstrijd 4 werd er door ons in 2 banen geturnd. Op baan 1 de pupillen 2 N3: Meike Otten en Puck Bisschop. Meike turnde erg strak op sprong en brug, met een 2e plek op sprong en een 3e plek op brug. Meike eindigde op een 18e plek totaal. Puck had een erg goede wedstrijd, met een 4 plek op sprong, 1 plek op brug en vloer en een 3e plek op balk. Door deze goede scores mocht Puck de gouden medaille in ontvangst nemen🥇

Op de andere baan turnde onze 1e jaars senioren: Alisha Pikkert en Julia de Leeuw. Zij turnde voor het eerst in deze leeftijdscategorie en moeten dan ook tegen turnsters die al jaren in deze leeftijdscategorie turnen. Julia turnde voor het eerst een mooi wippertje op de brug en Alisha turnde een mooie sprong wat goed was voor een 13e plek. In het totaal klassement eindigde Julia op een 22e plek en Alisha op een 27e plek in het eindklassement 🎈

Helaas moesten er nog een heel aantal vallen (met name op de balk) geïncasseerd worden door de meiden. Dit zijn mooie verbeter punten voor de volgende wedstrijd. Dan kunnen de meiden opnieuw laten zien wat ze kunnen. Wij zijn trots dat jullie de 1e wedstrijd van het seizoen, zo goed zijn begonnen. Ga zo door meiden!!