Gehuldigd op onze Algemene Ledenvergadering 14 november

Op 14 november jl hebben wij op onze Algemene Leden Vergadering de volgende mensen gehuldigd.  
Klaas Hanekamp in verband met zijn 70 jarig lidmaatschap. Een echte DOS man in hart en nieren, zowel als sporter en ook jarenlang als voorzitter van toen nog de omni vereniging DOS. Hij krijgt de bijbehorende DOS speld en attentie uitgereikt.  
Daarnaast vier leden met het 12 1/2 jarig jubileum, te weten Anita Pennekamp. Actief als turnster, trainster, lid van de activiteiten commissie en lid van het bestuur. Katintka van Wilsum-Vos. Ook gestart als jong meisje en doorgegroeid via selectie naar zelf assisteren en lesgeven aan onze selectieturnsters. Saskia ter Steeg en Hamed Khalige. Beide slaan al die tijd iedere dinsdag een balletje met onze volleybalgroep.  
En tot slot nog een aantal leden, die we dit jaar verblijden met “Het Zonnetje”. Leden die we extra in het Zonnetje willen zetten voor hun bijdrage aan de vereniging. Dit jaar Meri van Dijk en Indy Klooster. Twee selectieturnsters die de opleiding tot assistent hebben gevolgd en nu ook assisteren in de lessen. Dit wordt zeer gewaardeerd.
En Alie van Dijk, beter bekend als “Juf Alie” zij geeft meerdere groepen les en levert daarnaast ook haar bijdrage aan het bestuur door haar kennis van Technische zaken en aan het activiteiten team en nog zo veel meer.   Helaas hebben we afscheid genomen van Marjan Boer als bestuurslid. Jaren actief als ad interim voorzitter en secretaris. Levert ook haar bijdrage aan al onze activiteiten en we zullen haar erg missen. Zij is door de vergadering benoemt tot het ere lidmaatschap van de vereniging.